nl gb

Wat houdt een advies op maat in?


Wij zijn de specialist op het gebied van voeding!

Als u bij ons een afspraak maakt, staat U centraal. Bij ons krijgt iedereen een persoonlijk voedingsadvies. Dit persoonlijke advies is voor u een pre.

Samen met u bespreken we wat voor u haalbare doelen zijn en passen dit dan toe in ons "op maat" advies.

 

Onze werkwijze

Tijdens het eerste consult verzamelen we informatie over uw eetgewoonten, persoonlijke gegevens, klachten, uw verwachtingen en eventuele verwijzing van uw huisarts of specialist.

Na het uitvoerig doornemen van uw voeding-en drinkgewoonten maken wij een voedingsadvies op maat voor u. Rekening houdend met uw cultuur, smaakvoorkeuren, leefsituatie en dagindeling.

Tijdens de vervolgconsulten begeleiden wij u bij het volgen van uw voedingsadvies. Wij begeleiden u in het aanpassen van uw eetpatroon, zodat u er vertrouwd mee raakt. Verder geven wij u allerlei adviezen en praktische tips om uw eetgewoonten zo goed als mogelijk te kunnen aanpassen. Hierbij kunt u denken aan tips hoe om te gaan met speciale gelegenheden zoals feestjes, uit eten gaan, familiebezoek en vakantie. Bedenk: de diëtist is niet zo streng als u denkt!

 

Wij weten alles over voeding dat van 'nu' is

Allerlei diëten vliegen u soms om de oren. Dan is het koolhydraatbeperkt dieet een hype, dan is raw food weer hot of is het toch vetbeperkt het beste? Wij kunnen samen met u alle mogelijkheden doornemen en ook goed uitleggen wat de voor- en nadelen van diverse diëten zijn. Zo kunt u bepalen wat bij u past en wat er mogelijk is binnen uw situatie. Wij kunnen u uiteraard daarbij begeleiden. U bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang u dit nodig heeft.

Wij zijn direct toegankelijk!

Dit houdt in dat u ook zonder verwijsbrief bij ons terecht kunt. Check voor de zekerheid nog wel uw verzekeringspolis, want er zijn een paar maatschappijen (Ohra, CZ, Delta Loyd, Aevitae, de Friesland, de Goudse, Zekur) die nog wel om een verwijsbrief vragen als criterium om het consult vergoed te krijgen!

 

Wij zijn goed en snel bereikbaar!

  • Wij zijn 5 dagen per week open van 8.30u tot 17.00u en hebben ook een avondspreekuur in Amstelveen en Amsterdam
  • Indien wij de telefoon even niet kunnen beantwoorden, kunt u altijd een boodschap inspreken en bellen we u binnen 24 uur terug.
  • Al onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaarvervoer, auto, fiets én benenwagen!

Bij ons bent u op het juiste adres!

Wij staan altijd voor u klaar om samen met u een persoonlijk voedingsadvies op te stellen. Bij ons krijgt u geen "standaard" A-4tje mee, maar uw "op maat gemaakte advies".

map.jpg

Wij zijn trendwatchers!

Wij houden de nieuwste voorspellingen en signalen nauwlettend in de gaten. Elk vakgebied heeft zo zijn trends en bij voeding zijn dat er heel veel, verandert het ook dikwijls en komt er veel nieuws binnen. Aan ons om dit alles goed te filteren en te vertalen naar nuttige informatie voor u.