nl gb

Nieuws


Jacqueline website.jpeg

Mijn naam is Jacqueline de Waal. Vanaf 1 mei 2023 kom ik 5 maanden stage lopen en kijk ernaar uit het vak van diëtist in de praktijk te gaan leren en te ervaren. Het team van Renate de Schaap biedt mij die mogelijkheid en ik hoop veel van hen te gaan leren. Het spreekt mij aan dat in de praktijk het team rekening houdt met de cultuur en leefgewoontes om zo met passende adviezen te komen. Hiervoor heb ik gewerkt in het bedrijfsleven en heb vrijwilligerswerk gedaan bij Alzheimer
Nederland. Hier is mijn nieuwsgierigheid gewekt naar een mogelijke relatie met voeding en leefstijl in het ontstaan van dementie op latere leeftijd.
Ik zie het als een uitdaging om in mijn rol als diëtist in opleiding met u na te gaan welke voedingsadviezen bij u, uw cultuur en uw leefgewoontes passen waarmee u gezond(er) oud kunt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Gecombineerde Leefstijlinterventie wordt in 2023 ook weer vergoed
 

Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) wordt in 2023 weer vergoed door uw zorgverzekeraars! Check uw polis hiervoor. Al onze diëtisten zijn gekwalificeerd diëtist-leeftstijlcoach.

 

groente en fruit hart.jpg