Nieuws


Gecombineerde Leefstijlinterventie in 2019 vergoed
 

Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) wordt in 2019 vergoed door een aantal zorgverzekeraars! Check uw polis hiervoor. Al onze diëtisten zijn gekwalificeerd diëtist-leeftstijlcoach.

 
 
 
Doe mee met onze Challenge!

groente en fruit hart.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het kader van de week van de diëtist dagen we je uit om een week lang 2 stuks fruit en 250 gram groenten te eten. Dus doe je mee en laat je ons weten of het je gelukt is? Je kunt ons via instagram, facebook, mail of telefoon bereiken. 

 

 
Hydrotherapie in Sportfondsenbad Amsterdam Oost

Onze succesvolle cursus hydrotherapie onder begeleiding van één van onze diëtisten en een fysiotherpeut in Sportfondsenbad Amsterdam Oost. Wij verzorgen de bijbehorden voedingsbijeenkomsten. In het begin, halverwege en aan het eind zullen er verschillende metingen verricht worden. Zodat goed te zien is wat de resultaten zijn na 6 maanden leefstijlaanpassingen.

Voor inschrijven: www.baasovereigensuiker.nl

Voor meer informatie: 06-42557307


 

 

 

LEEFSTIJLTRAINING VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT EN OBESITAS

Allerlei diëten geprobeerd? Sporten alleen is niet voldoende? Last van eetbuien? Verslaafd aan suikers? Bent u juist een emotionele eter? Toenemende gezondheidsproblemen?
'Totaal Fit Amstelveen' helpt u bij het aanleren van een nieuwe, gezonde leefstijl.
Wij richten ons niet op één onderwerp maar bieden u een intensief en gecombineerd programma van 3 maanden waarin u aan de slag gaat met de verschillende oorzaken van overgewicht. Het doel is om uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen.

De kracht van ons programma is samenwerking:
• Een intake en screening door een arts
• Persoonlijke dieet adviezen door een diëtist
• Wekelijkse groepsbijeenkomsten met psycholoog, diëtist en fysiotherapeut
• Twee maal per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen in groepsverband; onderling en in een rustige omgeving
• Maximaal 8 personen per groep

Nazorgtraject:
Na de drie maanden kunnen de deelnemers meedoen met het nazorgtraject. Dit zijn zes bijeen-komsten per jaar die afwisselend door de psycholoog en de diëtist verzorgd worden. Daarnaast kunnen ze ook in de groep of individueel blijven sporten.
Voor meer informatie, vragen en kosten kijk op:
www.totaalfitamsterdam.nl
Locatie en contact:
CFF Kuiperij 7 A, 1185 XS Amstelveen.
Tel: 020-6445160
Email: totaalfitamsterdam@gmail.com

Totaal Fit Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen Arts/psycholoog Renate Schellekens, psycholoog Yvonne Greve, Diëtistenpraktijk Renate de Schaap (www.dietistennet.nl) en Centrum voor Fysiotherapie en Fysiotraining (www.cff.nu)