Nieuws


Doe mee met onze Challenge!

groente en fruit hart.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het kader van de week van de diëtist dagen we je uit om een week lang 2 stuks fruit en 250 gram groenten te eten. Dus doe je mee en laat je ons weten of het je gelukt is? Je kunt ons via instagram, facebook, mail of telefoon bereiken. 

 

 
De Dag van de Diëtist, daarom bieden wij GRATIS voedingsadvies aan!!

Een nazomer wandeling, waarbij je al je vragen over voeding kunt stellen aan een van onze diëtisten. Weer eens wat anders dan een consult in de praktijk. Wandelen is één van de makkelijkste vormen van beweging: je kan het zo intensief maken als je zelf wilt. Even een momentje voor jezelf vóór of na het werk of een snelwandeling door het bos. Wandelen is goed voor lichaam en geest.
In kader van de gezondheid én de Dag van de Diëtist pakken wij deze gelegenheid aan door samen met jou te starten met een gezonde leefstijl. Wandel met ons mee!

Wij bieden in de week van 17 september 4 GRATIS wandelingen aan, waarbij je al je VRIJBLIJVEND vragen kan stellen over voeding, gezondheid en beweging. Maar ook voor een leuk alledaags gesprek zijn wij van de partij.


Schrijf je nu in voor de volgende data:

Maandag 17-9-18        20.00 uur in Buitenveldert
Dinsdag 18-9-18          11.00 in het Broersepark
Donderdag 20-9-18    17.00 uur in Amsterdam Oost
Vrijdag 21-9-18            11.00 uur in Westwijk

Geef je snel op via info@dietistennet.nl of bel 020-6403156
Zien we je daar?

Specifieke startlocaties volgen na aanmelding.

 

 

ALAND_ZKH_Banner_750x113px_01.jpg

Ben je zwanger en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op de rest van je zwangerschap?  Door groot succes komen er in 2018 weer een aantal zwangerschapsmarkten in Ziekenhuis Amstelland. Wij, van Diëtistenpraktijk Renate de Schaap zijn daar ook aanwezig om al je voedingsvragen te beantwoorden. Wij hebben een samenwerkingsverband met Het Geboortecentrum van Ziekenhuis Amstelland.

Data 2018:

8 maart, 5 juli en 4 oktober

Je bent van 19.00 uur t/m met 21.30 uur welkom in ontmoetingsruimte 1, 2 en 3 van Ziekenhuis Amstelland. Er is een gevarieerd programma met presentaties, rondleidingen door het Geboortecentrum en een vol marktplein met informatiekraampjes.

 

Hydrotherapie in Sportfondsenbad Amsterdam Oost

Onze succesvolle cursus hydrotherapie onder begeleiding van één van onze diëtisten en een fysiotherpeut in Sportfondsenbad Amsterdam Oost. Wij verzorgen de bijbehorden voedingsbijeenkomsten. In het begin, halverwege en aan het eind zullen er verschillende metingen verricht worden. Zodat goed te zien is wat de resultaten zijn na 6 maanden leefstijlaanpassingen.

Voor inschrijven: www.baasovereigensuiker.nl

Voor meer informatie: 06-42557307


 

 

 

LEEFSTIJLTRAINING VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT EN OBESITAS

Allerlei diëten geprobeerd? Sporten alleen is niet voldoende? Last van eetbuien? Verslaafd aan suikers? Bent u juist een emotionele eter? Toenemende gezondheidsproblemen?
'Totaal Fit Amstelveen' helpt u bij het aanleren van een nieuwe, gezonde leefstijl.
Wij richten ons niet op één onderwerp maar bieden u een intensief en gecombineerd programma van 3 maanden waarin u aan de slag gaat met de verschillende oorzaken van overgewicht. Het doel is om uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen.

De kracht van ons programma is samenwerking:
• Een intake en screening door een arts
• Persoonlijke dieet adviezen door een diëtist
• Wekelijkse groepsbijeenkomsten met psycholoog, diëtist en fysiotherapeut
• Twee maal per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen in groepsverband; onderling en in een rustige omgeving
• Maximaal 8 personen per groep

Nazorgtraject:
Na de drie maanden kunnen de deelnemers meedoen met het nazorgtraject. Dit zijn zes bijeen-komsten per jaar die afwisselend door de psycholoog en de diëtist verzorgd worden. Daarnaast kunnen ze ook in de groep of individueel blijven sporten.
Voor meer informatie, vragen en kosten kijk op:
www.totaalfitamsterdam.nl
Locatie en contact:
CFF Kuiperij 7 A, 1185 XS Amstelveen.
Tel: 020-6445160
Email: totaalfitamsterdam@gmail.com

Totaal Fit Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen Arts/psycholoog Renate Schellekens, psycholoog Yvonne Greve, Diëtistenpraktijk Renate de Schaap (www.dietistennet.nl) en Centrum voor Fysiotherapie en Fysiotraining (www.cff.nu)