Nieuws


Gecombineerde Leefstijlinterventie in 2019 vergoed
 

Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) wordt in 2019 vergoed door een aantal zorgverzekeraars! Check uw polis hiervoor. Al onze diëtisten zijn gekwalificeerd diëtist-leeftstijlcoach.

 

 

 

LEEFSTIJLTRAINING VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT EN OBESITAS

Allerlei diëten geprobeerd? Sporten alleen is niet voldoende? Last van eetbuien? Verslaafd aan suikers? Bent u juist een emotionele eter? Toenemende gezondheidsproblemen?
'Totaal Fit Amstelveen' helpt u bij het aanleren van een nieuwe, gezonde leefstijl.
Wij richten ons niet op één onderwerp maar bieden u een intensief en gecombineerd programma van 3 maanden waarin u aan de slag gaat met de verschillende oorzaken van overgewicht. Het doel is om uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen.

De kracht van ons programma is samenwerking:
• Een intake en screening door een arts
• Persoonlijke dieet adviezen door een diëtist
• Wekelijkse groepsbijeenkomsten met psycholoog, diëtist en fysiotherapeut
• Twee maal per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen in groepsverband; onderling en in een rustige omgeving
• Maximaal 8 personen per groep

Nazorgtraject:
Na de drie maanden kunnen de deelnemers meedoen met het nazorgtraject. Dit zijn zes bijeen-komsten per jaar die afwisselend door de psycholoog en de diëtist verzorgd worden. Daarnaast kunnen ze ook in de groep of individueel blijven sporten.
Voor meer informatie, vragen en kosten kijk op:
www.totaalfitamsterdam.nl
Locatie en contact:
CFF Marquette 44 Amsterdam.
Tel: 020-6445160
Email: totaalfitamsterdam@gmail.com

Totaal Fit Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen psycholoog Yvonne Greve, Diëtistenpraktijk Renate de Schaap (www.dietistennet.nl) en Centrum voor Fysiotherapie en Fysiotraining (www.cff.nu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Nieuwe locatie Amsterdam Oost!

 

 

Vanaf februari 2019 houden wij iedere donderdagmiddag spreekuur op de Camperstraat 1a. Dit is bij huisartsenpraktijk Camper.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de aanwezige huisartsen, praktijkondersteuners huisartsen en de assistentes.

En wij hopen u daar ook te zien!

 

 

groente en fruit hart.jpg