Nieuws


ALAND_ZKH_Banner_750x113px_01.jpg

Ben je zwanger en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op de rest van je zwangerschap?  Door groot succes komen er in 2018 weer een aantal zwangerschapsmarkten in Ziekenhuis Amstelland. Wij, van Diëtistenpraktijk Renate de Schaap zijn daar ook aanwezig om al je voedingsvragen te beantwoorden. Wij hebben een samenwerkingsverband met Het Geboortecentrum van Ziekenhuis Amstelland.

Data 2018:

8 maart, 5 juli en 4 oktober

Je bent van 19.00 uur t/m met 21.30 uur welkom in ontmoetingsruimte 1, 2 en 3 van Ziekenhuis Amstelland. Er is een gevarieerd programma met presentaties, rondleidingen door het Geboortecentrum en een vol marktplein met informatiekraampjes.

 

 

Hydrotherapie in Sportfondsenbad Amsterdam Oost

 

We starten 2 oktober 2017 weer met de cursus 2 keer per week hydrotherapie onder begeleiding van een fysiotherpeut in Sportfondsenbad Amsterdam Oost. Ook zal één van osn weer de bijbehorden voedingsbijeenkomsten verzorgen. In het begin, halverwege en aan het eind zullen er verschillende metingen verricht worden. Zodat goed te zien is wat de resultaten zijn na 6 maanden leefstijlaanpassingen.

Voor inschrijven: www.baasovereigensuiker.nl

Voor meer informatie: 06-42557307


 

 

 

Nieuwe Locatie

Op de donderdag zal Renate op de nieuwe locatie Zwaansvliet 5 in Amsterdam werkzaam zijn. Deze vervangt de oude locatie Soetendaal. 

In het medisch gezondheidscentrum zijn verschillende disciplines aanwezig, zoals huisarts, apotheek, fysiotherapeut, diëtist, tandarts en huidspecialist. Kom gerust een keer langs om te kijken!

 

LEEFSTIJLTRAINING VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT EN OBESITAS

Allerlei diëten geprobeerd? Sporten alleen is niet voldoende? Last van eetbuien? Verslaafd aan suikers? Bent u juist een emotionele eter? Toenemende gezondheidsproblemen?
'Totaal Fit Amstelveen' helpt u bij het aanleren van een nieuwe, gezonde leefstijl.
Wij richten ons niet op één onderwerp maar bieden u een intensief en gecombineerd programma van 3 maanden waarin u aan de slag gaat met de verschillende oorzaken van overgewicht. Het doel is om uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen.

De kracht van ons programma is samenwerking:
• Een intake en screening door een arts
• Persoonlijke dieet adviezen door een diëtist
• Wekelijkse groepsbijeenkomsten met psycholoog, diëtist en fysiotherapeut
• Twee maal per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen in groepsverband; onderling en in een rustige omgeving
• Maximaal 8 personen per groep

Nazorgtraject:
Na de drie maanden kunnen de deelnemers meedoen met het nazorgtraject. Dit zijn zes bijeen-komsten per jaar die afwisselend door de psycholoog en de diëtist verzorgd worden. Daarnaast kunnen ze ook in de groep of individueel blijven sporten.
Voor meer informatie, vragen en kosten kijk op:
www.totaalfitamsterdam.nl
Locatie en contact:
CFF Kuiperij 7 A, 1185 XS Amstelveen.
Tel: 020-6445160
Email: totaalfitamsterdam@gmail.com

Totaal Fit Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen Arts/psycholoog Renate Schellekens, psycholoog Yvonne Greve, Diëtistenpraktijk Renate de Schaap (www.dietistennet.nl) en Centrum voor Fysiotherapie en Fysiotraining (www.cff.nu)