nl gb

 

Hilla foto.jpgRenate portret rood website-3.jpg

Renate de Schaap
(Kinder- en parkinson) diëtist en

Leefstijl coach 

 

Ik heb in 1994 Diëtistenpraktijk Renate de Schaap opgericht met als motto: "De diëtist is niet zo streng als u denkt!" Dit motto spreekt veel mensen aan, omdat ik als (kinder)diëtist juist de nadruk wil leggen op wat allemaal wel mogelijk is met een dieet. Bij mij staat u als cliënt centraal. Wat ik zo interessant vind, is dat iedereen anders is en een andere begeleiding nodig heeft. Elke dag vind ik het weer een uitdaging om met o.a. de motiverende gesprekstechnieken en allerlei creatieve oplossingen u te helpen bij het aanpassen van uw eetgewoontes.

Talen: Nederlands en Engels

  • Huisbezoeken zijn geen enkel probleem

2 LR_Tilly_website_DSC9935.jpg

Tilly Zuidema
(Kinder)diëtist en

Leefstijl coach   

 

In 2002 ben ik afgestudeerd als diëtist. Sindsdien heb ik veel ervaring kunnen opdoen bij verschillende organisaties in diverse steden. Centraal stond en staat altijd het zo goed mogelijk begeleiden van mensen bij het bereiken van hun doel(en). Daarbij speelt o.a. de motivatie van die persoon een grote rol. Motiverende gesprekstechnieken en oefeningen waarbij uw gewoonten omgebogen worden zijn vaardigheden die ik dagelijks gebruik. Uw hulpvraag is altijd mijn uitgangspunt en uw gezondheidswinst op lange termijn is het mooist haalbare.

Talen: Nederlands en Engels

  • Huisbezoeken zijn geen enkel probleem

 
3 LR_Anabel_website_DSC9829.jpg

Anabel Hubers
Diëtist en

Leefstijl coach   

 

Sinds juni 2017 ben ik gediplomeerd diëtist. Na mijn stage die ik hier met veel plezier heb gelopen, versterk ik het team. Ik vind het heel leuk om met cliënten aan de slag gaan. Daarnaast houd ik mij bezig met allerlei voedingstrends en de social media (instagram, facebook). Mijn grootste uitdaging is om cliënten zo goed mogelijk te kunnen adviseren, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Deze aanpak past perfect binnen de visie van de praktijk.

Talen: Nederlands en Engels

  • Huisbezoeken zijn geen enkel probleem


 
Midori Stuifbergen_websiteformaat.jpg

Midori Stuifbergen

(Sport) Diëtist

 

Sinds 2019 ben ik gediplomeerd diëtist. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik geloof in het belang van een gebalanceerd voedingspatroon. Voeding maakt deel uit van een gezonde leefstijl, en speelt een belangrijke rol in de preventie van ziekte. Naast voeding, vraag ik u tijdens onze gesprekken ook naar
factoren als beweging en ontspanning. In het verleden heb ik zelf veel verschillende sporten beoefend. Volleybal was mijn grote passie.

Het fijnste aan mijn werk vind ik om samen met u aan een duurzame verandering te werken.
Talen: Nederlands en Engels

  • Huisbezoeken zijn geen enkel probleem.

 
Lisa website.jpg

Lisa Hommel

Diëtist

In februari 2022  ben ik hier 5 maanden stage komen lopen en kom nu als gediplomeerd diëtist het team versterken. Ik vind het heel leuk om met cliënten aan de slag te gaan.

Vanaf het begin van mijn opleiding ben ik overtuigd dat gezond leven niet alleen bestaat uit het volgen van een strikt dieet, maar voornamelijk uit  gezond eten en daarbij dagelijks bewegen. Tijdens mij studie heb veel geleerd  over de beweegrichtlijnen, de Richtlijnen gezonde voeding en hoe ik deze kan adviseren, maar ik wil meer dan dat. Ik wil een wat bredere blik krijgen op bepaalde zaken rondom het adviseren van een persoonlijk voedingsadviezen en hierbij rekening kunnen houden met de verschillende eetculturen. Bij deze praktijk is dit ook de visie; "de diëtist is niet zo streng als u denkt"

Hier kan ik mij helemaal in vinden.

Talen: Nederlands en Engels

  • Huisbezoeken zijn geen enkel probleem.

 
 
Jacqueline website.jpeg

Jacqueline de Waal

Diëtist i.o.

Vanaf 1 mei 2023 kom ik 5 maanden stage lopen en kijk ernaar uit het vak van diëtist in de praktijk te gaan leren en te ervaren. Het team van Renate de Schaap biedt mij die mogelijkheid en ik hoop veel van hen te gaan leren. Het spreekt mij aan dat in de praktijk het team rekening houdt met de cultuur en leefgewoontes om zo met passende adviezen te komen. Hiervoor heb ik gewerkt in het bedrijfsleven en heb vrijwilligerswerk gedaan bij Alzheimer
Nederland. Hier is mijn nieuwsgierigheid gewekt naar een mogelijke relatie met voeding en leefstijl in het ontstaan van dementie op latere leeftijd.
Ik zie het als een uitdaging om in mijn rol als diëtist in opleiding met u na te gaan welke voedingsadviezen bij u, uw cultuur en uw leefgewoontes passen    waarmee u gezond(er) oud kunt worden.